Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GB lub silnik w MP5 SD6 JG

Recommended Posts

Witam,

mam mały problem z ową repliką. A mianowicie chodzi tutaj o problem z oddaniem strzału. Wyciągnąłem GB i silnik z repliki, otworzyłem GB a tam nic podejrzanego to go zamknąłem. Jak podłączam silnik i baterię do GB na wierzchu bez chowania tego w skorupy to silnik próbuje obrócić zębatkami, ale nie daje rady. Jedyne co słychać to takie "cyk" jak silnik ma opór żeby cokolwiek ruszyć. No to pomyślałem, że musi coś być w GB, ale jak go otwieram to zębatki się obracają, tłok się cofa więc niby OK. Zamykam GB biorę śrubokręcik i obracam zębatką przez otwór silnika. Tłok się cofnął, więc niby OK. No to zwolniłem antyrewersal i znowu podłączyłem silnik z baterią i nadal nic... Proszę o pomoc, bo mnie już krew zalewa.

Pozdrawiam,

Strzelec

@Rogaś czytałem to już n razy i wszystko sprawdziłem, nadal nic. Co do magika/serwisanta to właśnie u niego jestem i ślęczymy nad tym jak kapiszony.

@mareq obojętnie jak się silnika nie wsadzi to on zawsze kręci w tę samą stronę, jak się zegar na ścianie do góry nogami powiesi to on nadal kręci w tę samą stronę więc nie rozumiem tego toku myślenia...

Dzięki za podpowiedzi, ale to nadal nie to. Proszę o dalsze wsparcie,

pozdrawiam,

Strzelec