Elektrycerz Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 (edited) Nie znalazłem żadnego tematu o tym glocku, jak jednak jest to przepraszam. http://tinyurl.com/pjd6873 (link do militaria.pl, dałem na tinyurl bo forum automatycznie ucinało) Pierwsze pytanie: czy będą do niego pasować magi do glocków WE? Edited August 13, 2015 by Elektrycerz Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 W zasadzie to istnieją wątki o Glockach KWA, choć nie konkretnie o wersji full auto. Póki co wątek zostawię, później może pomyślę nad wspólnym wątkiem dla rodziny KWA. Polecam poczytać tematy np o Glocku 17, bo dowiedziałbyś się z niego, iż magi WE nie podpasują, ponieważ tam wykorzystywane są magi systemu Marui, a KSC/KWA mają swój osobny system. Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted August 14, 2015 Author Report Share Posted August 14, 2015 Dzięki za odpowiedź. Faktycznie mogłem poczytać o g17, w końcu to prawie to samo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts