emiliano807 Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Witam, mam problem z moją gietą, jak ustawie selektor na semi i oddam kilka strzałów to zmienia mi się na ogień ciągły jak to możliwe mam ustawione na semi i wali auto proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Musisz zainwestować w czas na poznanie funkcji przecinka i kropki. Wtedy wszystko wróci do normy. Tak serio, to jestem ciekaw, czy masz taką "półkulkę" pod dźwignią selektora. Quote Link to post Share on other sites
emiliano807 Posted August 15, 2015 Author Report Share Posted August 15, 2015 Musisz zainwestować w czas na poznanie funkcji przecinka i kropki. Wtedy wszystko wróci do normy. Tak serio, to jestem ciekaw, czy masz taką "półkulkę" pod dźwignią selektora. może trochę grzeczniej chamie nie będziesz mi wytkał błędów Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Akurat będzie ci wytykał błędy bo pisząc tutaj zobowiązany jesteś do przestrzegania regulaminu. Co do selektora - sam ci się przestawia czy mimo ustawienia na semi strzela ci ciągłym? Quote Link to post Share on other sites
emiliano807 Posted August 15, 2015 Author Report Share Posted August 15, 2015 wystarczy że strzele kilka razy na semi to się przestawia dziwne że ustawienie jest na semi i strzela auto Quote Link to post Share on other sites
Polishman213 Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Może śrubka dociskowa (imbus) na dźwigni selektora się poluzowała i jest luz między korpusem a dźwignią. Wtedy ta półkulka o które wspominał Ende nie będzie wchodzić w dziurki pod selektorem i selektor się nie blokuje. O ile gieta ma dziurki pod selektorem, bo selektor giety widziałem 4 miesiące temu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts