Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PROTEKTOR WOJSKOWE GROM Buty Pustynne

Recommended Posts

Witam. Ciekawią mnie te buciki wiem że model czarny jest bardzo dobry pod względem jakości cena i są bardzo dobrym wyborem lecz o modelu pustynnym nic nie mogłem znaleść czy ktoś mógłby mi pomóc, interesuje mnie czy jest podobnie jak przy modelu czarnym. Czy w zimie da się w nich biegać i są ciepłe czy są wytrzymałe. Może jak by ktoś ich używał lub używa podzielił się ze mną swoją opinią bardzo by mi na tym zależało z góry bardzo dziękuje za każdy komentarz.

Link do bucików:

http://allegro.pl/pr...5384136578.html

Edited by Pon Pon

Miałem i używałem przez około rok. Nie mogą się równać oryginałowi a za taką cenę można już go dostać. Nie są tak dobre jak czarny model. W zimie da się w tym chodzić ale nie są to buty na wysoki śnieg. Nie licz na to że będą świetnie trzymać kostkę bo to nie jest ich dobrą stroną. Ogólnie radze kupić oryginały które są wytrzymalsze.

Nie są ciepłe - bo nie powinny być

Zimne (czyt przewiewne) też nie są, ale skóra jest dobrej jakości i jakoś to oddycha nawet

Podeszwa taka sama jak w ich czarnym odpowiedniku - szału nie robi, kto co lubi.

Nie wiem co ma kolega wyżej na myśli jako oryginalne, skoro zarówno protektor jak i demar robi ten sam model obuwia na identycznej specyfikacji dla wojska.

Reasumując - na zimę poszukaj sobie czegoś innego, na przykład merelki ocieplane jakieś, bądź trzewiki turystyczne.

• 2 months later...