Kamirusan Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Witam, z góry przepraszam, jeżeli to pytanie komuś wyda się durne. O ile mi wiadomo, wartość FPS podaje się przy strzelaniu z kulek o masie 0.20g. Z tego, co wyczytałem, większość miejsc przyjmuje ograniczenia w CQB do 350 FPSów. Czy w takim razie jeżeli moja replika przy 0.20g ma powiedzmy 370-380FPSów, ale strzelam kulkami 0.25g, to zostanie dopuszczona czy nie? (Nie wiem, na ile duża jest zmiana wartości FPSów w takim układzie, ale nawet, jeśli spadłoby poniżej 350 to zakładam, że przy cięższych kulkach też by bolało podobnie i i tak nie zostałaby dopuszczona. No, ale pytam, aby mieć pewność, w końcu wolę dopytać weteranów niż zdawać się na własną intuicję.) Pozdrawiam, Kamirusan Link to post Share on other sites
OFF Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Trzeci temat, a widać że nie było czasu/ochoty na zapoznanie się z regulaminem. Leci ostrzeżenie na PW, następnym razem będzie ban. Link to post Share on other sites
Recommended Posts