Franekk19 Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Witam wszystkich jestem tutaj nowy i dopiero zaczynam przygodę z bronia asg . Posiadam replike broni H&K USP Co2 cal. 4.5mm (.177) BB Umarex 5.8100 potrzebuje pomocy połamała mi się ta nakrętka śruba zawór nie wiem jak to sie nazywa profesionalnie :icon_smile: do dokrecania naboju co2 . Szukalem w internecie takiej samej alee chyba nie jest w sprzedazy sklepów , na nowy magazynek mnie nie stac niestety (koszt 160PLN) , więc prośba do was forumowicze o pomoc w znalezieniu tego zaworka ( najlepiej link : :icon_smile:) ) albo zamiennika który pasuje , po internecie widzialem jakieś z oznaczeniami WE KJS ale dla mnie to nieznane skróty niestety a nie chce kupić czegoś w ślepo co nie będzie pasowaloo ;/ Prosze o pomoc i o wyrozumiałość w moim zółtodziubstwie :icon_smile: ( kazdy kiedyś zaczyna )pozdrawiaam Quote Link to post Share on other sites
Seterus Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Kaliber 4,5mm to wiatrówka, a nie replika ASG Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Dokładnie. Zadaj pytanie na jakimś forum wiatrówkowym i nie strzelaj z tego do ludzi. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Nikt nie powiedział, że ma zamiar strzelać z tego do ludzi. Umarlex robi także wersję ASG, więc nie zdziwiłbym się, gdyby była to przekalibrowana wiatrówka - wtedy część o którą pyta, byłaby wspólna. W sumie - pisz do Koltera, mimo że nie mają na stronie, to mogą prowadzić sprzedaż części zamiennych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts