Sharikq Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Hej Przeszukałem dużo sklepów asg i nigdzie nie mogę dostać midów dboya do tej repliki. Które będą pasować z innych marek? Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Nie wiem czy Ci to pomoże, ale mi do RK-02 pasują te http://www.pentagon.pl/asg/magazynki/magazynki_mid-cap/magazynek_ak_mid-cap_70_bb_czarny_battleaxe.html Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 A ja zapytam, skąd w ogóle pytanie o mid-capy Boyi? Istnieją takowe? Tyle magów do AK przejrzałem swego czasu w sklepach i na midy Boyi nigdy nie trafiłem. A o innych magach pasujących do RK są już odpowiednie tematy. Quote Link to post Share on other sites
Krzychu9978 Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Rumunskie midy z cymy idealnie pasują i do cm np 40l i do mojego boya 02. Te przezroczyste na taiwangun są po 30. Moim zdaniem najlepsze siedzą ciasno jak cholera Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Były swego czasu na Taiwangunie mid-capy Boyi na 90 kulek, Pietracha. Widocznie rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Były swego czasu na Taiwangunie mid-capy Boyi na 90 kulek, Pietracha. Widocznie rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Dzięki za info. Widocznie poszły tak szybko, że nie miałem okazji ich nawet zobaczyć. Tak czy inaczej, zostaję przy swoich niezawodnych midach od Cymy. Quote Link to post Share on other sites
szczyp Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Ja je dopadłem na allegro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts