Arti420 Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Mam okazję kupić "mundur" po bardzo okazyjnej cenie. Mundur piszę w cudzysłowi, ponieważ jest to kombinezon czołgisty brytyjskiego w DPMie. I moje pytanie jest takie, czy kombinezon będzie sprawował się dobrze? Dodaję że cena za którą mogę go kupić to 40 zł. Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Hmm. Czołgista to raczej siedzi w czołgu, nie śmiga jak szturmowiec. Ciężko stwierdzić czy będzie dobry. Przed zakupem najlepiej zrób przymiarke, stwierdzisz czy jest dla Ciebie komfortowy czy też nie. Quote Link to post Share on other sites
PolishRussia Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Rosyjscy biegają w Maskałatach, które przypominają dość kombinezon (jedno-dwuczęściowe). Jeżeli nie chcesz być jakimś Rekonstruktorem to bierz... Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Jeśli po przymiarce wszystko jest ok to pewnie ujdzie, ale pamiętaj że u art-foxa dorwiesz komplet spodnie+ bluza za +/- 50zł ;) Quote Link to post Share on other sites
Arti420 Posted September 15, 2015 Author Report Share Posted September 15, 2015 Dziękuję za konstruktywne odpowiedzi. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts