Krzychu9978 Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 (edited) Witam panie i panów. Szukają sobie nowej repliki bez dziadowskiego znalu znalazłem nową ciekawą propozycje do klientów mojego pokroju. Jest to replika aks-74u od firmy ForceCore Armament. Dane techniczne z gunfire: Nazwa: Replika subkarabinka FC-A104 Producent: ForceCore Armament Gwarancja: 12 miesięcy Prędkość wylotowa [FPS]: ~360 Napęd repliki: Napęd elektryczny Wersja gearboxa: Gearbox v3 Tryb ognia: Ogień pojedynczy, ciągły Długość repliki [mm]: 735/500 Długość lufy wewnętrznej [mm]: 250 Waga [g]: 3060 Rodzaj magazynka: Magazynek typu Mid-Cap Pojemność magazynka [szt.]: 120 Hop-Up: Jest, regulowany Blow Back: Brak Wykonanie: Stal + drewno + tworzywo sztuczne Akumulator w zestawie: Brak http://gunfire.pl/product-pol-1152207773-Replika-subkarabinka-FC-A104.html I tu pada pytanie do was co sądzicie o tej replice/firmie i najważniejsze czy ktoś z was drodzy asgeje ma tą replike i może coś powiedzieć na temat wykonania i czy faktycznie wszystkie części są stalowe. Pozdrawiam i z zaciekawieniem czekam na wasze zdanie na ten temat Edited September 13, 2015 by Krzychu9978 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 ha, miałem skrobnąć, ale jeszcze nie robiłem testów strzelania. Z zewnątrz: - w pełni stalowa; - drewno pokryte paściatym lakierem (tym samym, co w E&L, drewno i lakier jest w 100% takie samo), dół ze sklejki, górna nakładka jednolita; - minimalny, naprawdę minimalny luz na kolbie składanej po rozłożeniu; - lekko chodzący zatrzask kolby; - lekkie gibanie się górnej nakładki drewnianej; - poza tym całość to zwarty monolit; - brzydki, pomarańczowy mid cap. Ogółem replika z zewnątrz nie różni się niczym od starej serii E&L. Wg tajwańców - robi je firma Meister. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts