Woster Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Witam, chciałby wrócić do tego pięknego sportu zwanego ASG co wiąże się z tuningiem mojej starej m4 przerobionej na m733 Z jakiej firmy, składak z części co zostały, ale najwięcej części jest z boyia. W GB pasowało by wymienić dysze, cylinder, tłok , głowice i sprężynę Myślę nad takim zestawem: TŁOK SHS z 14 metalowymi zębami WYCISZONY ZESTAW BORE-UP SYSTEMA Guarder SP120 Do tego Komora HopUp do M4/M16 ProWin gumka hop-up 1 z 3 SYSTEMA Energy sylikonowa G&G(zielona) Czerwona Prometheusa i precka 1 z 3 Prometheus (363mm) PDI-RAVEN (375mm) systema (363 mm) Stara lufa ma 300mm ale myślę nad kupieniem dłuższej i schowaniem w tłumiku dźwięku. Okablowanie modelarskie + T-Connector + bateria li-po i jakiś mosfet do tego. Co myślicie o takim zestawieniu części? Polecacie może jakieś zestawy cześci(cylinder, tłok, głowice) zamiast kupować bore-up'a? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Zespól cylindra Lonex z cichymi głowicami z ALU oraz świetnym stalowym cylindrem. Śmiało polecam głowice ciche Systemy do tego cylinder Ultimate\Lonex. Gumkę weź Systeme. Komore ProWina. Precke Promyka. Do tego LiPo 7.4V + prosta ładowarka do LiPo. Moafet od PicoSSR3 lub NanoAAB od gatee. Kable sylikonowe z modelarskiego. Można pokusić się o prosty mosfet na 1404 z allegro. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Tłoka nie bierz SHS 14 niebieskiego, bo strasznie się popsuły ostatnio. Weź fioletowy albo czarny, powinny być lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Albo Madbula PX. Zakochałem się w nich xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts