yoyozone Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 he. mam problem z selektorem. Gdy ustawiam na safe jest safe tak samo na semi wszystko dziala. gdy jednak ustawiam na auto i na koncu slychac ten "pstryk" gdy juz jest ustawione spust nie chce sie nacisnac. Wyglada to na to ze cos jakby z blokada spustu ktora jakos nie wiem jak przestawila sie w srodku lub cos i blokuje spust. wyglada mi to na banal ale chcialbyum sie dowiedziec co to jeszcze moze byc. Quote Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 A na safe strzela Ci pojedyńczo czy serią? EDIT: Sorki, nie doczytałem, post do kosza :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Przeciez napisal ze jak przelaczy na safe to ma safe i wtedy jest ok. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 A na safe strzela Ci pojedyńczo czy serią? Gdy ustawiam na safe jest safe tak samo na semi wszystko dziala. EDIT: Cybul, ta sama minuta :wink: A co do problemu, rozbierz gearboxa i sprawdź ustawienie "bolca" blokującego spust. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Bolec blokujący spust powinien być ustawiony "w dół" ale wg mnie on nie ma prawa się przestawić bo jest na sprężynie więc nie pozostanie w górnej pozycji. Sprawdź czy blaszka która wchodzi pomiędzy dwa styki w trakcie wciskania spustu nie blokuje się o któryś ze styków. Quote Link to post Share on other sites
labik Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Witam. Ja mam taki problem ze gdy strzelam bardzo czesto zdaza mi sie cos takiego jakby spust sie blokowal i nie pobieral pradu z baterii. Poprostu strzelam, strzelam... i blok. Zmiana na auto/semi potem strzal i dalej chodzi normalnie. Dzisiaj na strzelance mialem tak chyba z 5 razy. Pewnie nie ten temat. Quote Link to post Share on other sites
PeCeT Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 U mnie po paru pierwszych strzałach na semi zrobilo się auto :strach: jak mam to naprawic?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts