OM3N_91 Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Witam . Mam pytanie czy magazynki od Rugera Mk 1 pasują do Rugera Mk 1 Carbine?? A jeśli nie to czy mógłbym gdzieś te magi dostać?? Z góry dziękuję za odpowiedź . A jeśli jest taki temat to zapodajcie linka Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 szukaj odpowiem ze pasują bo to jedna i ta sama broń tylko wyglądem sie różniąca ehh stwierdzam że poprostu głupota wkroczyla w stadium totalnego opanowania forum i chyba będa już tylko takie pytania. Link to post Share on other sites
Chopin Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 A jeśli jest taki temat to zapodajcie linka A poszukać nie łaska??? Link to post Share on other sites
Chopin Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Hm... Napisałem do snajperasg.pl dwa maile z pytaniem co z tymi magami. Wysłałem też smsa. Sklep nie raczył odpowiedzieć... Otwieram wiec wątek, proszę jednak nie wdawać się w zbędne dywagacje tylko pisac na temat. Co do samego sklepu to jak tylko znajdę chwilkę (pewnie w sobotę...) to opiszę sprawę w dziale "Sklepy", dokładając jeszcze przy okazji co nieco o innym znanym mi w tym sklepie zakupie... Pozdrawiam i zapraszam do wymiany doświadczeń :) Link to post Share on other sites
Piotersky Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Generalnie temat do wywalenia, Arthur Currie odpowiedział wyczerpująco... Pozdrawiam Link to post Share on other sites
kluchu Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 odpowiem ze pasują bo to jedna i ta sama broń tylko wyglądem sie różniąca ... Zgadza się. Magi wyglądają tak samo :) Ale magi mogą różnić się przpustowością zaworów. Poza tym, w którymś sklepie magi sprzedawali osobno do MK1 i MK1 Carbine. Myślę, że gdyby magi byłyby takie same napisaliby w sklepie coś w stylu "magazynek do Ruger MK1/MK1 Carbine", a nie osobno o karzdym magazynku. sądzę, że magazynek od MK1C jest inny niż do MK1 Link to post Share on other sites
kermit Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Witam. Kluchu mylisz się... bo budowa spustu i tych innych ustrojstw też by musiała się różnić... gdyby magi od mk1c były inne niż w mk1 to po co by były te wszystkie przeróbki na mk1c i skąd by mieli ci ludzie brać ponoć inne magazynki? było na forum krótki od długiego się różni lufą, łożem, kolbą i motażem a magazynkami na pewno nie... pozdrawiam Link to post Share on other sites
kluchu Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 cóóż.... kermit...najlepiej jak poprostu kupię* tego maga i się zobaczy :wink: mój i tak przepuszcza już gaz także muszę go zmienić. * - najpierw muszę uzbierać kasę 8) tak czy inaczej.... prędzej czy później mag i tak będzie u mnie :) Pozdro i sorki jeżeli się myliłem co do maga Link to post Share on other sites
Beryl Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Magi pasują sprawdzalem wziołem mag od mk1 jako zapasowy do mk1c i wszystko było ok Link to post Share on other sites
Stan Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Witam Magazynki są identyczne, przepustowość gazu przez zawory taka sama, do mojego rugera wkładałem magazynek z krótkiej wersji chromowanej i strzelał tak samo, myślę że te różnice w cenie to poprostu sposób na zarobienie na niedoinformowaniu maniaków.. no ale mamy na szczęście forum :D pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts