matrigs Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 http://deltashop.pl/q/?keywords=airsoft%204gun Próbował już ktoś tych kulek? Jest krótki filmik z pomiaru średnicy, chociaż mało treściwy: Quote Link to post Share on other sites
michal34343 Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Tragiczne kulki,poziom p&j albo niżej. Quote Link to post Share on other sites
Adzio95 Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Co strzał na precce zacinka. Nie polecam :) Quote Link to post Share on other sites
SCRUBBY Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Odświeżam ku przestrodze, gdyż pojawiły się znów na rynku. P.S. Strzelałem nimi na stockowej lufie WELL MB03 i HU od Action Army (z gumą czerwoną Falcon'a) i choć się nie zacinały, to latały nieprzewidywalnie (kwestia wyważenia/wymieszania? mieszanki do wtrysku w formę). Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Kupiłem je kiedyś do RPK na przemiał lecz wrażenie nawet jak na wsparcie było tragiczne, zacinek może i nie uświadczyłem ale celność/podkręcanie przez HU to była tragedia. Waga 0.3g ale odczucia ze strzelania gorsze niż jak PJ 0.32g nie mówiąc już o 5.95 0.28g które pomimo niższej wagi zachowywały się o niebo lepiej, nie ważne czy w początkowej fazie lotu czy już na 75-80m. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts