GNLS Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Witam, pewnego dnia podczas rozgrywki, moja Replika nagle przestała strzelać, Tzn mechanizm wypychający kulki przestał pełnić swoją rolę, teraz jak pociągam za spust to słychać dziwne "stukanie" w miejscu gdzie jest osadzony silnik. Bardzo proszę o Pomoc :( Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Albo za słaba bateria, albo tłok się zablokował. Możesz wykręcić silnik i przez otwór silnika zwolnić zapadkę przeciwpowrotną. Może pomoże. Quote Link to post Share on other sites
GNLS Posted September 23, 2015 Author Report Share Posted September 23, 2015 Silnik i rączka rozłożona, teraz nie wiem gdzie znajduje się zapadka i jak ją zwolnić , bo trudno jest coś znaleźć przez otwór o średnicy 1 CM :( Może ktoś mi pomóc? :/ Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Taki jeden 'ząbek' oparty na zębatce, poświeć latarką to znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
GNLS Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 Znalazłem, a jak zwolnić zapadkę? :/ Bo jestem w tych sprawach zielony. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Musisz ją czymś podważyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts