Szaary Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Witam, poszukuję w miarę długiego bagnetu (oczywiście oryginalnego) który da radę podpiąć pod replikę G3A4. Znalazłem na razie coś takiego; http://armyworld.pl/product-pol-1362-Bagnet-wojskowy-Szwajcarski-M57-Oryginal-Demobil-Skorzana-Zabka-.html Ale nie ma nigdzie informacji czy pasuje do tego karabinu. Bagnety szwedzkie są za krótkie niestety, a szukam czegoś dłuższego. Jeśli ktoś by mi pomógł znaleźć, byłbym bardzo wdzięczny :) Quote Link to post Share on other sites
Szaary Posted September 27, 2015 Author Report Share Posted September 27, 2015 haaalooo Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 haaalooo kopyta ci walo. Poszukaj jaki bagnet jest dedykowany do G3... do G36 pasuje 6H4, do g3 nie mam pojęcia, jakieś M7 pewnie? Tylko jak tam jest rozwiązany montaż?. Quote Link to post Share on other sites
MrHankey Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 haaalooo Udalo sie cos znalezc? Jesli nie to mozesz sprobowac tutaj poszukac czegos http://www.bron.pl/noze-scyzoryki-maczety/noze Ewentualnie zadaj pytanie na mail jesli nie chce Ci sie szukac :) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Jeśli nie masz nic wartościowego do dodania - nie odkopuj. A do Szarego, poszukujesz po prostu bagnetu do G3. Stwarza to 2 problemy, pierwszy - namierzenie takowego w kraju, drugi - przystosowania repliki do montażu, bo zakładam, że bagnetu nie poszukujesz tylko do noszenia tak i z powrotem podczas rekonstrukcji. W ostrym jest dostępna dedykowana nakrętka tłoku gazowego z wpustem na którym bagnet się blokuje. Do repliki będziesz musiał takie coś wytworzyć. 5 minut szukania w google. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts