ydoum Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Ma ktoś może lub miał z tą repliką do czynienia? Jak wygląda efektywny zasięg replik modeli z 2014+, które nie zawierają hop'a? Jeśli zły dział, proszę o przekierowanie. ;) Quote Link to post Share on other sites
Scattergun Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Miałem starszy model,zasięg był nawet zadowalający na najmocniejszych łuskach i ciężkich kulkach.Niestety celność nie jest tak dobra jak w przypadku tuningowanych snajperek.Jakby dopasować i założyć jakąś preckę (może od aps apm40)uległoby to poprawie.Według mnie jednak praca repliki i łuski dają sporo frajdy,jeśli szukasz repliki do rekreacji polecam,jeśli pro snajperki lepiej inwestować w m700 gazowe z konwersją zewnętrzną z co2 i tuningiem wewnętrznym. Quote Link to post Share on other sites
pamp11 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Odkopie temat. Jak jest z lufami i gumkami hopup. Da się dopasować od innego rodzaju replik np. Spring lub AEG? I czy da się jakoś skręcić bo potrzebuje zmieścić się w granicy 500fps Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Scattergun Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Moc repliki reguluje się rodzajem użytej łuski 500 fps to chyba średnia wartość mocy.Lufy to nie probkem bo można dać lufe AEG do tokarza gorzej z gumką chyba pasują od aps apm40. Moc repliki reguluje się rodzajem użytej łuski 500 fps to chyba średnia wartość mocy.Lufy to nie probkem bo można dać lufe AEG do tokarza gorzej z gumką chyba pasują od aps apm40. Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Odkopię temat, ktoś używa tej repliki? Warta uwagi? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts