Nimble Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Witajcie kochani :3 Z gory zaznaczam że jestem zielony w te sprawy i możecie mówić co i jak, przede wszystkim chciałbym prosić o kulturę i ładną wymianę zdań. Mieszkam w Niemczech i mam 16 lat. Zakup tylko z niemieckich stron. Na celownik wziąłem M4 z tej strony: http://www.softair-professional.de/shop/product_info.php?info=p2278_M4-S-System-Metal-Gear---DG05BMG.html +metal gearbox +lufa i risy z metalu -main body plasticzan -nieznana marka raczej DLATEGO pytam o opinie Mundur Flectarn z wiadomych względów i podstawowe wyposażenie typu ładownica itd Proszę o propozycję baterii i ładowarki Eco kuleczki z taiwanguna 0.20g Te okularki: http://www.taiwangun.com/gogle-okulary/okulary-balistyczne-fastlink-vapor-shield-anti-fog-clear?from=listing&campaign-id=19 Co proponujecie i co jeszcze mi się przyda ew. co wyrzucić Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Replika znanej marki. Gównianej konkretnie rzecz ujmując. Okulary są marki Jednooki Pirat - nie posiadają atestów, a więc nie powierzyłbym im swoich oczu. Kuleczki za lekkie nawet jak na tą gównianą replikę. Quote Link to post Share on other sites
Terminato Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Jaki masz budżet? Quote Link to post Share on other sites
Nimble Posted October 6, 2015 Author Report Share Posted October 6, 2015 Około 200€ na całe oporządzenie i mundur osobno. Jakieś konkretne linki do jakichś fajnych replik za rozsądną cenę. Z góry mówię że CM28 też rozwarzałem mimo że sporo osób ją ma. Quote Link to post Share on other sites
AdiPl Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Nie polecam kulek Eco potrafią się kruszycć w lufie Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Nimble Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 Wy kurwy dalny jebane Quote Link to post Share on other sites
VAGowner Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Kultura i ładna wymiana zdań no popatrz :P Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Przecież w dojczlandzie zarabia się kilka razy więcej niż u nas. Nie wiem dlaczego zatem cudujesz, możesz sobie pozwolić zapewne na większy budżet. Twoje pytanie jest na poziomie takiego, jakby ktoś u nas zapytał: Mam 200 zł na AEGa, mundur, okulaty i przydałaby się jeszcze kamizelka, co kupić. Swoją ostatnią wypowiedzią pokazałeś swój poziom. Ja się nie potrafię do niego zniżyć, więc to jest mój ostatni wpis w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Wy k*rwy dalny je*ane Kolega chyba zapomniał się wylogować, bo nie wierzę, że w ten sposób prosi o pomoc :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Mieszkam w Niemczech i mam 16 lat. Wy kurwy dalny jebane Taki styl wypowiedzi chyba nie jest zbyt adekwatny co do Twojego wieku... Dokąd dąży ten świat :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Nimble Posted October 9, 2015 Author Report Share Posted October 9, 2015 Przecież w dojczlandzie zarabia się kilka razy więcej niż u nas. Nie wiem dlaczego zatem cudujesz, możesz sobie pozwolić zapewne na większy budżet. Twoje pytanie jest na poziomie takiego, jakby ktoś u nas zapytał: Mam 200 zł na AEGa, mundur, okulaty i przydałaby się jeszcze kamizelka, co kupić. Swoją ostatnią wypowiedzią pokazałeś swój poziom. Ja się nie potrafię do niego zniżyć, więc to jest mój ostatni wpis w tym temacie. Chodzilo bardziej o to w co zapoatrzyc się poza wymienionymi rzeczami, czy wymieniony sprzet jest odpowiedni i co zmienic. Otrzymalem odpowiedz i zdecydowalem sie na Boyi Rk02 mimo wszystko plus okularki od bolle i ww sprzety. Ten post to pomylka bo jak pisalem post to nie dzialalo z niewiadomego powodu, a jak wpisalem losowe przeklenstwa to nagle sie udalo. Co do Twojego komentarza; cos na poczatek kupic musze a jak mi sie nie spodoba to strace tylko ciezko zarobione pieniadze. Owszem - stać mnie na lepszą replikę Ale jak wyżej wole cos tańszego mimo wszystko Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Już się nie tłumacz. Jakby mi strzeliło do głowy pisać jakieś teksty, jak mi coś nie działa, to bym zbluzgał komputer, przeglądarkę, dostarczyciela internetu a nie ludzi. Do tego obrażasz nieszczęśliwych ludzi skazanych na zespół DOWNA (tak to się pisze). Generalnie jesteś niezrównoważony i dobrze, że nie będę miał okazji się z tobą strzelać, bo jeszcze by cię coś zdenerwowało... Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Buhahah takiego tłumaczenia to jeszcze nie widziałem. Poważnie zastanów się nad swoim życiem... Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Co jak co, ale nie ma co go obwiniać. Nie sądzę, by tak po prostu wystrzelił do Was, bo mu doradzacie. Albo jest tak, jak napisał, albo się nie wylogował. :D Ale kto wie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts