wrobel434 Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Witam tak jak w temacie zaczynam dopiero przygode z asg wiec mam kilka pytań mn -jaką replike polecacie do 600-700 zł -okulary do 100 zł I czy zaopatrzyć się od razu w mundur itd? Prosze o szybka odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 (edited) 1. Różne warianty AK - seria RK od Boyi/ G36 od JG (choć sam bym wolał dołożyć do Aresa, albo kupić Boyi, gdy tylko się pojawi)/ nie wiem natomiast jak z emkami od Specny, niby jakość się mniejszyła, ale wczoraj miałem na warsztacie jedną i nie widać, aby była gorsza. Może to po prostu legendarna, Chińska miska ryżu przyczyniła się do powstania lepszego egzemplarza? Kto wie? :icon_razz2: 2. Szukaj Uvexów, Bolle, czy ESS. 3. To zależy od Ciebie, dla wygody warto wydać te 60-70zł z wysyłką na jakiegoś Flecka. (Tak wiem, chodzą taniej, ale specjalnie podałem taką cenę.) Edited October 7, 2015 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
wrobel434 Posted October 7, 2015 Author Report Share Posted October 7, 2015 (edited) Zaraz sprawdze co i jak;) Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edited October 7, 2015 by wrobel434 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Przypominam o pisowni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts