Krzychu9978 Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Miałem trochę czasu dużo chęci dużo juty więc postanowiłem że zrobię sobie maskowanie ala ghille. Maskowanie jest na wiosne więc mam troche czasu na przeróbki. Wyszło nie najgorzej jednak mam do was kilka pytań. Po pierwsze czy dawać jeszcze jakiś kolor? np braz lub czarny? Kolory które ja użyłem to khaki i jasno zielony. Po drugie, zrobiłem też maskowanie na dragunowa i teraz nie wiem czy dawac na to siatke i jute czy nie? Jak myślicie co zrobić i jak będzie najlepiej? Dzięki za wszystkie przyszłe porady Link do zdjęć https://drive.google.com/folderview?id=0B3-wzRpw0J1KbWJPd2lSWGt5VFE&usp=sharing Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 czemu wszystko na zielono? :D Quote Link to post Share on other sites
Krzychu9978 Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 Chodziło mi o taki kolor Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Strasznie ta zieleń bije po oczach. Na mój gust jest za jasna. Mówisz, że na wiosnę a swd dostał ocieplacz na zimę :). Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Dodaj troche brązu i czerni, żeby się to troche rozmywało, a nie było jedną wielką zieloną plamą :) Quote Link to post Share on other sites
Krzychu9978 Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 W dzień trochę inaczej to wygląda a tak flash trochę rozjasnil ten kolor a jak dodac ten brąz i czerni? W takie ala plamy czy jak? Quote Link to post Share on other sites
LYSSY88 Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Odgrzeję kotleta dla potomnych :) Dodaj troche brązu i czerni, żeby się to troche rozmywało, a nie było jedną wielką zieloną plamą :icon_smile: Czerni się niedaje!!! Za duuużo zielonego i zbyt intensywna ta zieleń. Zieleni powinno być najmniej, przeważać powinno: khaki i oliwka, mniej naturalnego i brązu ciemnego/ jasnego. A co do ocieplacza na SWD.... lepiej pomalować i dać recepturki lub gumę do wiązania naturalnego :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts