Czoło Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Witam, Poszukuję kabury z kydexu/płetwa do fnx-45 tactical z latarką surfire x400 i opcjonalnie kolimatorem rmr. Pisałem do kilku firm w polsce i za granicą. O ile od zagranicznych firm otrzymałem odpowiedź i tylko jedna firma Blade-tech zrobiłaby taką ( +/- 400zł z opłatami ) to w Polsce po prawie dwóch tygodniach nie ma żadnej odpowiedzi , pisałem do bakap, securityland, iwo-hest, get lucky customs i kilku innych. Czy ktoś zna jakąś firmę w polsce która rzetelnie podchodzi do klienta i byłaby w stanie taką kaburę dla mnie wykonać ? Jeśli nie ma takiej to niestety pozostanie mi zamówić ze stanów. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Ostatnio widziałem https://www.facebook.com/get.lucky.kydex/posts/1111309838897231 ;) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Get Lucky mają teraz jakąś przeprowadzkę czy cośi nie przyjmują zamówień. Napisz do CombatTools. Quote Link to post Share on other sites
Czoło Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 Ok, dobrze wiedzieć bo słyszałem, że niezłe kabury robią. A Combat Tools ? dobre kabury robią ? nie chce zbytnio na niej oszczędzać, żeby się nie denerwować potem ale wolałbym jednak w Polsce kupić ; ) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Combat Tools to polska firma i robią bardzo dobre kabury ;) Quote Link to post Share on other sites
Czoło Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 Super, odpisali mi. Będziemy cos działać na tygodniu . Dzięki za pomoc ! Quote Link to post Share on other sites
Hammerstin Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Też będę szukał takiej kabury ale pod kopie oświetlenia TLR-1. Daj znać jak temat się zakończy. Mile widziane fotki. Ps. Jest jeszcze http://www.kt-mech.com/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts