Kopcik Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Jeżeli te manewry nie pomogły, to oznacza, że replika wymaga poważniejszych ingerencji, które oznaczają rozkręcanie GB. Quote Link to post Share on other sites
BoRoWa10 Posted November 16, 2015 Author Report Share Posted November 16, 2015 Czyli najlepiej zaniesc ja do jakiegos serwisu ? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Wystarczy ogarnięty człowiek. Serwis się sprawdzi, ale jest droższy. Możesz też zaryzykować i samemu nauczyć się jak działa GB. Quote Link to post Share on other sites
BoRoWa10 Posted November 16, 2015 Author Report Share Posted November 16, 2015 Ok dzieki za porady Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
kero Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 (edited) Chyba mam to samo. Wymieniłem komorę hu i dziś wyjąłem z komory taki "cycek" na sprężynie nad kominem Oddałem kilka strzałów i replika przestała działać. Kompletna cisza, tłok został w tylnym położeniu - widać go przez otwór w cylindrze. Komora SHS, sprężyna M105 element. Edited November 17, 2015 by kero Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Zrób to samo z silnikiem ci poprzednik. Zwolni tłok. Quote Link to post Share on other sites
BoRoWa10 Posted November 17, 2015 Author Report Share Posted November 17, 2015 I dziala? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
kero Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 (edited) Nawet nie musiałem tak bardzo rozkręcać. W trakcie wyjmowania z chwytu pistoletowego zapadka puściła i tłok poszedł do przodu. Tylko muszę wymienić koszyk - z jednej strony, na dole rozłazi się. W sumie to może w końcu wezmę się do roboty - nowe kable leżą w szufladzie, lutownica leży zimna :) Tylko kurcze czasu brak. Edited November 17, 2015 by kero Quote Link to post Share on other sites
BoRoWa10 Posted November 18, 2015 Author Report Share Posted November 18, 2015 Czyli rozumiem ze wyjales te czesci na stale z hop upu z lufy i poskladales potem postrzelales podniosles zapadke i dziala? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts