necek Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Siemka, chce zacząć z asg ale nie wiem którą dokładnie replike wybrać Pistolet ASG GBB G19 Metal Slide czy może Karabinek szturmowy AEG SRT-01 G w pistolecie podoba mi się to, że jest dość realistyczny, fajnie odskakuje i jest na gas, oraz ważne, że jest Polimeru a właśnie karabinek jest plastikowy, ale ma dużo fpsów. Większość (praktycznie wszystkie) filmiki, jakieś battle, war'y które obejrzałem, ludzie mają właśnie jakieś karabinki a nie Glocki, i troche wstyd wyjść gdzieś na jakieś pole/lasek z kolegami postrzelac z glockiem. Co o tym sądzicie? Co wybrać w tym przedziale cenowym? Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Odpuść i dozbieraj do RK 01 od BOYI. Quote Link to post Share on other sites
necek Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 Odpuść i dozbieraj do RK 01 od BOYI. http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg-2/rk-01w-real-wood-boyi Chodzi o coś takiego / tańszego / droższego? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Tak dokładnie o tą serię replik chodzi. Poradniki dla zielenin znajdziesz w tematach przyklejonych. Poświęć parę chwil na przeczytanie, a zorientujesz się co i jak w replikach na początek zabawy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts