Unreal38 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Witajcie Czytałem chyba wszystkie możliwe tematy o Emkach, opisy i recenzje różnych firm i wiem że każda ma jakieś wady i zalety. Ale mimo to nie mam zielonego pojęcia co wybrać. Budżet przewiduje do 1100-1300zł Generalnie wybór zawężyłem do -G&G -G&P -Socom Gear -LCT -Dytac LCT wydaje sie super, ale brak oznaczeń. G&P jest dużo droższe niż pozostałe, 1400 w górę G&G jak narazie chyba wydaje sie najlepszym wyborem Socom Gear myślałem ale ma część korpusu z plastiku Dytac nie znam, ale ponoć pierwsza klasa Najbardziej mi zależy żeby zewnętrznie była orisowana, bez keymodów i innych ustrojstw. Zwykłe risy. Dobrze by było jakby sie jeszcze muszka dała schować :) Poradzi ktoś coś czy spotkam sie z hejtem o braku korzystania z opcji szukaj? Serio mówię, nie umiem wybrać, nie wiem co jest najlepszym wyborem z tych firm. Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 G&P + chinskie risy w przyszlosci. Link to post Share on other sites
Unreal38 Posted November 12, 2015 Author Report Share Posted November 12, 2015 G&P + chinskie risy w przyszlosci. Nie chce kombinować z chińskimi częściami to po pierwsze, po drugie troche kasy trzeba na magi, pokrowiec i zawieszenie odłożyć :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts