kaczorek512 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Witam zakupiłem kaburę od jednego z członków grupy na fb. Mam problem z kaburą nie mogę odbezpieczyć tego dzyngla ,żeby włożyć replikę glocka. http://imgur.com/nD8Rr2i Mogło się tam coś zepsuć? Czy mam możliwość ewentualnego zwrotu pieniędzy? A jak tak to czy mogę też odzyskać ewentualne koszty zwrotne? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 To jest tylko zwykła napa. Może ciężko chodzić bo jest ułożenie mechanizmu źle wyregulowane ale nawet wtedy powinno się z oporem ale otworzyć. Zawarłeś umowę cywilno-prawną z osobą prywatną więc chyba wiesz jakie są konsekwencję i odpowiedzialność każdej z stron? Quote Link to post Share on other sites
kaczorek512 Posted November 16, 2015 Author Report Share Posted November 16, 2015 Ale naprawdę ciężko to otworzyć nawet przy użyciu siły. Nie chcę mocniej tego targać ,żeby tego nie zepsuć. Jakieś porady? Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Owszem. Nie zapinaj tej napy. Pozwól, żeby wchodziła w gniazdo tylko na tyle, na ile będzie ją tam wciskać sam zwalniacz blokady. Noszę Glocka w analogicznej kaburze IWO Hest, i działa to bezbłędnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts