Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Milworld.pl

Recommended Posts

Sklep militarny, odzież i akcesoria MultiCam | Sklep turystyczny Milworld.pl

Korzystając z kuponów Allegro postanowiłem sobie zakupić w końcu wymarzone torby CONDOR Futerał Broń Single Rifle i Colossus Duffle Bag - tak się złożyło, że ten sklep miał je najtaniej i jestem zadowolony, bardzo szybka wysyłka, do tego nieśmiertelniki gratis (choć jeszcze nie otrzymałem).

Bardzo podoba mi się ich strona, wszystkie sklepy które znam są niewygodne w przeglądaniu asortymentu, a tutaj fajny system filtrów wg. ceny / koloru / kamuflarza, do tego można wyświetlić 180 przedmiotów na stronie, a nie klikać co chwile "następna strona".

Trochę tylko mają dziwnie wysoką kwotę kwalifikującą do darmowej wysyłki która wynosi aż 250zł.

• 2 weeks later...

Nie mogłem edytować więc daje nowy post.

Zapisałem się na ich newsletter i widzę, że dość często mają jakieś promocje więc jeżeli ktoś się zdecyduje na ten sklep to o ile nie śpieszno polecam poczekać z zakupem do kolejnej promocji.

Nie wiedziałem o tym i kupilem rzeczy za 100% ceny, a od tego czasu był black friday -20%, "dzień darmowej dostawy" i teraz na mikołajki -10% :icon_mad:

Edited by chlitto

nie jest to miarodajna opinia.

Śmierdzi kryptoreklamą... :teeth:

Powiedzcie mi co powinna zawierać "miarodajna opinia" transakcji która poszła dobrze bo serio nie wiem.

"zamówiłem, zapłaciłem, przysłali szybko kurierem produkty zgodne z opisem"

Tutaj nie ma nic do "opiniowania", a nie wiem co bym miał napisać by nie śmierdziało "kryptoreklamą" szczególnie, że dostałem do tego gratisy.

Co do promocji to właśnie przyszedł newsletter o kolejnej więc raczej tam mają takowe co tydzień dwa i warto jest chyba zaznaczyć, żeby nie kupować tam po normalnych cenach tylko poczekać ten tydzień czy dwa.

Edited by chlitto