lukas22 Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Cześć, rok temu na allegro zakupiłem replikę MP5 umarexa, odrazu ją rozkręciłem na części i niestety nie porobiłem zdjęć, dopiero teraz znowu wziąłem się za nią i mam nie mały problem, nie wiem jak poskładać hop upa.Może ktoś ma manuala (szukałem, ale nigdzie nie ma) albo wie jak to poskładać? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Jak złożysz połówki body to będziesz widział gdzie dać ta dżwignię. Po drugiej stronie osi dźwigni zakłada się oring. To jest taką samą konstrukcja jak w TM i JG. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Jak złożysz połówki body to będziesz widział gdzie dać ta dżwignię. Po drugiej stronie osi dźwigni zakłada się oring. To jest taką samą konstrukcja jak w TM i JG. Dokładnie tak jak piszę kolega wyżej. Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted November 23, 2015 Author Report Share Posted November 23, 2015 Ok, dzięki, dźwignia zamontowana, został mi ten element po lewej, ma ktoś jakiś pomysł gdzie on powinnien być? Już mam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts