JaSoldat Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Witajcie! Przybywam do Was z pytaniem, czy Mich dobrze sprawuje się z pokrowcem wz.2005, czy wygląda to po prostu źle. Chodzi o tego, który zasłania uszy. Jest chociaż trochę podobny do polskiego kevlaru? Quote Link to post Share on other sites
Miszcz120 Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Z tego co mi wiadomo, pod polski hełm nie wchodzi ochrona słuchu czy też słuchawki do łączności, w MICH2000 sytuacja jest inna. Myślę, że powinno być dobrze, najwyżej rozmiar pokrowca musiałby być o rozmiar większy chyba jak coś. Też chętnie się dowiem czy będzie pasował, gdyż chciałbym kupić balistyczny hełm MICH2000 :) Quote Link to post Share on other sites
JaSoldat Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 Kupiłem miśka 2000 i pokrowiec. Ogólnie leży całkiem dobrze, aczkolwiek delikatnie zsuwa się przy miejscu, które zasłania uszy, przynajmniej u mnie. Być może można jakoś to dopasować, dla chcącego nic trudnego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts