norbi050 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 (edited) Yo! Mam pytanie czy gumka systema czarna podejdzie do preclufy od mafbulla i komory od airsoftpro (mosieznej czy jakos tak) od mb01? Yo! Mam pytanie czy gumka systema czarna podejdzie do preclufy od mafbulla i komory od airsoftpro (mosieznej czy jakos tak) od mb01? na gunfire pisza ze nie mozna gumek od aegow dawac a na deltashop pisze ze mozna wiec prosze o pomoc Edited December 7, 2015 by norbi050 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Przeczytaj co napisali na gunfire i deltashopie. Nie ma żadnej pomyłki... z wyjątkiem Twojej:). Quote Link to post Share on other sites
norbi050 Posted December 7, 2015 Author Report Share Posted December 7, 2015 Przeczytaj co napisali na gunfire i deltashopie. Nie ma żadnej pomyłki... z wyjątkiem Twojej:). Proszę wyjaśnisz mi bo się nie znam Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik124 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 (edited) Koledze chodzi o to, że w opisie na GF widnieje "Jest kompatybilna z lufami wewnętrznymi oraz gumkami hop-up w standardzie TM." Czyli oznacza to, że podchodzą lufy do AEG w standardzie TM (Tokyo Marui). Edited December 7, 2015 by Rzeznik124 Quote Link to post Share on other sites
norbi050 Posted December 7, 2015 Author Report Share Posted December 7, 2015 (edited) czyli ta komora http://rekrutasgshop.pl/mobile/pl/p/Komora-Hop-Up-Well-MB-01%2C05%2C08-Airsoft-Pro/1090 podejdzie po moja precke od madbulla i gumke systeme czarna tak? Edited December 7, 2015 by norbi050 Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik124 Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Jeśli to ta sama (a widzę, ze to ta sama) co z GF i Deltashopu to tak. Tylko coś to za sklep wynalazł? Sprawdź może opinie, a może lepiej odżałować te 15 zł i z GF zamówić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts