Bober00 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Wiem o co chodzi. Co ni zmienia faktu, że takie określenie wisi w powszechnym użyciu. Z różnych względów używa się zwrotów o czasami śmiesznym brzmieniu, typu "udałem się do" i tym względem jest często przyzwyczajenie. Będziemy się o takie rzeczy łapać w dyskusji? :) Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 Mam od marca P07. Początkowo potwornie znosiła na dół... potem oduczyłem się ściągania broni na dół. Muszę jeszcze popracować nad spustem Quote Link to post Share on other sites
Chochla Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Tlumaczenie, ze inni uzywaja to ja tez bede uzywal jest slabym tlumaczeniem. A "jednostka broni" powoduje u mnie bol zebow. Wiec tak, serio serio. Quote Link to post Share on other sites
Sanders Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 In Glock we trust:) a ci co nie trust to mają cezety i inne sigsauery:) Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted December 26, 2017 Author Report Share Posted December 26, 2017 Miałem CZ P07, spust był dla mnie beznadziejny, pozatym popsuła się szyna spustu od razu po sprzedaży :P Teraz mam Glocka 23 ze zmienionym TYLKO przerywaczem na Ghost iii... jestem w niebie. Spust bajeczny. Pozatym nie spodziewam się, ze coś się popsuje :P Glock gen. 3 wyprodukowany w styczniu 2002r. Wygląda jak nowy :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts