eMBeKa93 Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Witam, mam problem z zestawem słuchawkowym Sordin produkcji Z-tactical. Problemy zaczęły się już jakiś czas temu, spowodowane były popękaniem przewodu przy wtyczce do PTT. Po jego wymianie słuchawki działały pewien czas, po czym znowu wysiadły - tym razem odsłuch działał, ale utraciły możliwość nadawania. Testowałem z różnymi PTT, wymieniłem mikrofon, przelutowałem go bezpośrednio do kabli z pominięciem pałąka - nic to nie dało, nadawanie padło. Wydaje mi się że zdechła elektronika. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem, a jeśli tak to czy poradziliście sobie z nim i w jaki sposób? Quote Link to post Share on other sites
trol3gs12 Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 powiem Ci tak, to jest Z Tactical Quote Link to post Share on other sites
panku696 Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Mam ten sam proble tylko że jestm laikiem i nigdzie nie mogę znaleść jak rozebrać słuchawki . Pomożecie ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Podważasz nauszniki, to odejdą od reszty muszli. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts