foxik58 Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Witam posiada ktoś jedną z tych kamizelek?Zastanawiam się na kupnem CPC ale jestem raczej drobnej postury i nie wiem czy AVS w takich wypadku nie okazałaby się lepsza Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Crye Precision to zdecydowanie marka godna polecenia :teeth: Chociaż idę o zakład, że Ty o chińczyku... AVS prezentuje się następująco: AVS powstało z myślą o stworzeniu czegoś lżejszego i mniejszego niż CPC, więc siłą rzeczy przy drobniejszych osobach winno być brane pod uwagę w pierwszej kolejności. Quote Link to post Share on other sites
foxik58 Posted December 27, 2015 Author Report Share Posted December 27, 2015 Wymiary kamizelki nie przeskadzają w noszeniu pasa taktycznego? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Jeśli nosisz płytę w dobrym rozmiarze to nie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Wymiary kamizelki nie przeskadzają w noszeniu pasa taktycznego? AVS to typowy plejt, więc nie. Quote Link to post Share on other sites
foxik58 Posted December 27, 2015 Author Report Share Posted December 27, 2015 Ok dzięki Quote Link to post Share on other sites
Rekkluse Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Bierz avsa. Jest mniejszy, zdecydowanie bardziej przemyslany, wygodniejszy w ubieraniu. Na dluzsza mete cpc moze jest odrobinke wygodniejsze- cummerbund jest szerszy itd jednakze na typowa strzelanke avs sprawdzi sie lepiej- przewiewniejszy, mniej ogranicza ruchy. Zasada dzialania jest niemal ta sama. Quote Link to post Share on other sites
Andrie Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Jakby kogoś interesowało, to magazynki AK metalowe E&L, z trudem wchodzą do środka i tylko do skrajnych kieszeni, do środkowej masakra, a wyciągnąć to w ogóle... Ale magazynki z Mki czy z P90 się mieszczą bez problemu. Mniej więcej tak. Quote Link to post Share on other sites
foxik58 Posted December 31, 2015 Author Report Share Posted December 31, 2015 Masz jakieś zdjęcia z tym węższym cummerbundem?? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 AVS TMC generalnie posiada "w komplecie" kilka rodzajów cummerbunda: Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 sorry za łopatke ale ktoś wie gdzie mogę dostać CPC od TMC w multicamie w logicznej cenie towaru i wysyłki? Weapon762 pisze mi od stycznia że zaraz będzie albo że jednak nie będzie, na eBayu nie ma multicamu :/ Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 (edited) Niedawno była dostawa CPC MC na ebairsoft więc może i u nich coś się pojawi. EDIT: jeżeli tego nie zrobiłeś to warto klepnąć powiadomienie na maila bo jak rzucą to pewnie rozejdą się w chwilę Edited April 20, 2018 by rudi_ Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Też już nie ma :/ Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Na ebairsoft i tak mają dziwny przelicznik kosztu przesyłki - za CPC wyliczyło mi 7kg i $111 za samą wysyłkę :) Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Na weaponie mam powiadomienie. U nich opłaca się kupić jeszcze Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Ogarnij sobie kody zniżkowe na weaponie jak zamierzasz tam kupować, spora oszczędność. Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Mam, już korzystałem. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
rudi_ Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Na weapon762 pojawiło się CPC MC, nie wiem czy to nie błąd bo osobiście nie dostałem powiadomienia, ale udało mi się zaklepać zamówienie póki co Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Mi też nie doszedł mail ale z tel coś nie mogę przełączyć na wersję mc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts