mikoma Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Hej, Ostatnio mi przyszła taka myśl do głowy. Czy dałoby się w jednej replice zmieścić dwie wtyczki (np. deansa i mała tamyie)? Wiem, że jest to trochę bezsensowne ale, tak jak napisałem w tytule, to kwestia bardziej teoretyczna niż praktyczna. :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Dwie równolegle nie ma sensu. A szeregowo tzn wtyczka repliki[t-connect] + przejściówka[t-connect> tamiya ] jeśli masz miejsce to nie ma problemu. Tylko złącze które jest w stanie wytrzymać większy prąd dajesz bliżej "silnika". Tylko po co? Awaryjnie ok, ale na stałe to bez sensu. Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Oczywiście, że można i to na wiele różnych sposobów... Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Można, mi znajomy serwisant zrobił tak na replice, i działa. Czy to praktyczne? Dla mnie nie koniecznie, bo na tamiye patrzę z pogardą, a na ludzi walczącymi z tymi wtyczkami - ze współczuciem. Quote Link to post Share on other sites
mikoma Posted December 28, 2015 Author Report Share Posted December 28, 2015 Tak jak mówiłem, to tylko teoria... Ale i tak dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts