bszlo Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Witam, Nie znalazłem nic sensownego tutaj, więc pisze. Czy granaty gazowe SHS są cokolwiek warte? Nadal nie ma nigdzie o nich żadnych informacji sensownych. Prosiłbym o bardziej merytoryczną odpowiedź, niż kup madbulla, albo są nic nie warte. Edited January 9, 2016 by bszlo Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Merytorycznie madbull na co2 wersja 100 lub 200 coś. Granaty na GG to nieporozumienie przez brak zasięgu nawet do cqb chyba żebyś miał je w granatnik rewolwerym. Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 (edited) Wczoraj znalazłem jakiegoś plasticznego, prawdopodobnie SHS, na greengaz. Cudem wystrzelił 2 razy, po tym jak go wyczyściłem z jakiegoś kleju po poprzednim właścicielu. Za drugim razem uszczelka spod zaworku zwyczajnie znikła. Bardziej mi chodziło o użycie go w warunkach leśnych, ale w momencie, gdy wróg zaatakuje TOC, jako alternatywę dla szybkiego strzału z krótkiej odległości (mocna replika, nie noszę klamki). CO2 idzie ładować jakimś tańszym sposobem niż drogi adapter od Madbulla? Ok znalazłem tańsze ;) Edited January 10, 2016 by bszlo Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Co2 tylko do granatów madbulla do innych łąduj jak lubisz pogadać z św Piotrem. Do dobicia proponuję mini strzelbę na szele od Tanaki/madbull Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 Dzięki za informacje :) Właśnie ożywiłem plasticznego shs'a, wydaję się, że działa, nawet z kulkami. Efekty mizerne, bardzo, 15m chyba maksymalnie. Dodatkowo ma problem z green gasem, a raczej z ochłodzeniem, ale coś tam krzesa ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts