Eksyriusz Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Witajcie Otóż mam taki problem. Selektor jest ustawiony na "semi" strzelam na sucho (bez kulek) jest normalnie tryb pojedynczy, ale po włożeniu magazynka z kulkami to już strzela na automacie(ustawiony tryb semi). Nawet jak włożę jedną kulkę do komory, to strzela na automacie (ustawiony tryb semi). Z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Miałem takie coś w SR25. Wymień przerywacz na nowy. Quote Link to post Share on other sites
Eksyriusz Posted January 16, 2016 Author Report Share Posted January 16, 2016 Zmieniłem, ale nadal to samo. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Wymiana przerywacza gówno daje. Wymieniałem też z płytką selektora, co musiałem przerabiać i oczywiście również nic nie dało. Na stockowym przerywaczu i płytce jest trochę lepiej. Chociaż teraz na auto mam raz semi raz auto. Dowiedziałem się od znajomego, że to zależy jak gb wsadzisz w body. Trzeba kombinować. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Nie wystarczy wymienić. Trzeba wszystko ze soba zgrać. To chińczyki. Nie radzisz sobie? Oddaj komuś na serwis! Quote Link to post Share on other sites
korbixm1 Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 A nie jest tak, że przerywacz ma zbyt duży luz? Może wystarczy go dokręcić/podłożyć podkładkę? Często mi się na serwisie zdarza że przerywacze chodzą zbyt luźno i wtedy są wymienione przez Ciebie objawy. Zrób tak żeby jak najmniej latał góra/dół ale jednocześnie bardzo płynnie się kręcił w swoim miejscu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts