Qzmik Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Witajcie, jestem posiadaczem repliki M4 firmy GFC model GFG45 http://gunfire.pl/product-pol-1152205427-Replika-karabinka-GFG45.html Podczas pierwszych strzelanek zauważyłem, że zasięg i celność nie jest rewelacyjna. Postanowiłem coś z tym zrobić. Na pewno wymienię lufę oraz gumkę hop up. Lufę chciałem zamontować Madbull model Steel Bull 6,03 mm 363mm oraz zieloną gumkę G&G. Co sądzicie o tym pomyśle, ewentualnie co jeszcze można by zrobić aby celność i zasięg został poprawiony. Liczę na waszą pomoc Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Kupiłeś chińską emkę za tysiaka. Dobrym, czy nawet średnim wyborem bym tego nie nazwał. ale skoro już nie możesz tego oddać, to kup lufę promyka (normalnego, nie budżetowego), ewentualnie km head i gumkę systemy.(bo G&G się podobno popsuły). W Madbulla nie inwestuj, bo to loteria. Oszczędny płaci dwa razy, jak nie ma szczęścia. Quote Link to post Share on other sites
Qzmik Posted January 15, 2016 Author Report Share Posted January 15, 2016 Tysiaka kosztuje teraz, po świętach była promocja na gunfire i zapłaciłem tylko 600 zł więc dlatego się na nią zdecydowałem. Dzięki za propozycję! Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Pierwsze co zrób to uszczelnij układ. Jeśli już będzie szczelny to kup lufę - w zależności od $$$, tylko aby nie jakieś Tornado. Jeszcze jeśli chodzi o celność to sam miałem kiedyś m-kę od GFC. Dobrze było by sprawdzić jak tam komora HU, czy jest szczelna itp. U mnie replika nie miała za grosz celności. Wku... mnie to niemiłosiernie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts