norbi050 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Witam mam problem z moją berettą m9 vertec od KJW. A problem polega na tym ze jak napełnię maga na maxa gg od pro tech to starcza mi na max 8strzałów przy czym tylko 2 pierwsze są na tyle silne aby zamek mógł dojść do samego końca w momencie końca kulek a po tych 8 strzałach gg po prostu się kończy. Bardzo proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 W jakiej temperaturze było strzelane i jak szybko po sobie następowały strzały. Jaki przebieg ma replika? Czy coś było modyfikowane? Quote Link to post Share on other sites
norbi050 Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 W jakiej temperaturze było strzelane i jak szybko po sobie następowały strzały. Jaki przebieg ma replika? Czy coś było modyfikowane? temp pokojowa ok 20stopni nic nie było modyfikowane a przebieg jest praktycznie zerowy 2x strzelałem w domu i raz na polo przy 6stopniach i tyle z tego było Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 A w jaki sposób ładujesz maga? Pytam, bo bardzo często słyszę 'mój colt jest do dupy, 10 strzałów i koniec', a potem widzę, że ktoś ładuje przez 5 sekund, pod jakimś chorym kątem, rozlewając gaz do okoła... Quote Link to post Share on other sites
norbi050 Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 (edited) A w jaki sposób ładujesz maga? Pytam, bo bardzo często słyszę 'mój colt jest do dupy, 10 strzałów i koniec', a potem widzę, że ktoś ładuje przez 5 sekund, pod jakimś chorym kątem, rozlewając gaz do okoła... pod noralnym nw jak to powiedziec wkładam koncówkę prosto i tylko słysze jakbym opone w rowerze pompował a potem jak ustaje to wyciągam i ponownie i tak z 2x a no i oczywiście wstrząsam butelką przed napełnieniem Dobra panowie już temat nie ważny poprostu musiałem pod innym kątem ładować gaz bo nie "dochodził" do końca. Temat uważam za zamknięty Edited January 28, 2016 by norbi050 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts