jaronek Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Witam może ktoś mógł by mi wskazać problem, mianowicie gdy karabin nie ma wsadzonego magazynka to na semi strzela poprawnie ale gdy juz wsadze magazynek z kulkami zaczyna strzelać tylko auto. Czy ktoś spotkał sie z podobnym problemem i jak go rozwiązał. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Gdzieś, kiedyś o tym było. Przy semi/auto jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o przerywacz. Rzadziej o płytkę selektora. Zakładam, że szukałeś już na ten temat informacji i wiesz na jakiej zasadzie działa semi/auto. Wsadź maga bez kulek i sprawdź semi/auto. Jeśli będzie działać bez kulek prawidłowo to znaczy, że przerywacz do wymiany. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 ^+1, miałem to samo w SR25 od A&K. Quote Link to post Share on other sites
jaronek Posted January 30, 2016 Author Report Share Posted January 30, 2016 Faktycznie problem jest tylko gdy podawane są kulki. Mniej więcej wiem jak działa choć sam karabinku nie rozkręcałem i z bliska nie widziałem patrzyłem na przekroje karabinków ;D Ale dziękuje za odpowiedź teraz wiem w którym kierunku patrzeć bo dwałem na serwis to rozłożyli ręce i powiedzieli że nie wiedzą gdzie problem ;D Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 To świetny serwis. Oddaj komuś sprawdzonemu. Quote Link to post Share on other sites
jaronek Posted January 30, 2016 Author Report Share Posted January 30, 2016 Daje im ostatnią szansę jak to mówią do 3 razy sztuka ;D zobaczymy co wyjdzie ale wielkie dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Cóż, człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Zapomniałem dodać, że jeszcze może być wytarta kostka stykowa a dokładniej wózek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts