Jade Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Witam! Czy mógł by mi ktoś pomóc i powiedzieć jakiego materiału/tkaniny użyć i gdzie można ją zakupić do uszycia munduru. Nie chodzi tu o jakoś supernowoczesne tkaniny ale coś średniej jakości na czym da się drukować. Ponieważ z powodu nie możliwości znalezienia munduru w rozmiarze na mnie, w kamuflażu "deszczyk", wpadłem na pomysł żeby nadrukować ten "kamuflaż" na tkaninie i uszyć z niej mundur. Jak ktoś byłby w stanie mi pomóc był bym wdzięczymy ;) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 Zadrukowanie tkaniny nie nadającej się na odzież wierzchnią ( tj maksymalnie na koszule tshirt sukienka ) kosztuje ok 60 pln za metr bieżący. Nie lepiej poszukać Strichtarn z przeznaczeniem na mundury na jakimś allegro czy innym ebay.de ? Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted May 6, 2016 Author Report Share Posted May 6, 2016 Odkopię! Czy ktoś wie mniej więcej ile metrów materiału potrzeba na mundur (bluza + spodnie + pokrowiec na hełm)? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Zależy od rozmiaru, ale bezpiecznie założyłbym 5-6 mb Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts