naresss Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Witam, mam kolejny problem z moim ak przerobionym na snajperkę, mianowicie, kiedy replika jest w domu i np strzelam przez okno, kulki lecą pięknie, daleko, hop działa fest. Natomiast kiedy poleży na dworze(jakieś 20 minut), np w aucie albo obok garażu kiedy coś robię, to nagle hop się wyłącza a jak oddam kilkanaście szybkich strzałów to kulka się podkręci i wali w kosmos.Kiedy strzelam non stop to kulki zaczynają lecieć naprzemiennie. Zabiorę ją do domu, zagrzeje się, wyjdę i znowu chodzi jak dzika.. Dziwi mnie to, bo mam zieloną G&G a na dworze jest może tylko z 4C, ale na tej gumce nie powinno robić to wrażenia. Co wy na to? Chciałbym jak najszybciej się z tym uporać bo równo za tydzień mam strzelankę. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Po pierwsze: mam nadzieję, że strzelasz tak, że nikt tego nie widzi. Po drugie: pewnie masz stockową gumkę i po prostu Ci zamarza. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Dziwi mnie to, bo mam zieloną G&G Po pierwsze: mam nadzieję, że strzelasz tak, że nikt tego nie widzi. Po drugie: pewnie masz stockową gumkę i po prostu Ci zamarza. Czytanie ze zrozumieniem. Do autora: podaj proszę pełną specyfikacje, co zostało wymienione i jakich kulek używasz, oraz czy problem występuje też na innych kulkach. Quote Link to post Share on other sites
naresss Posted February 7, 2016 Author Report Share Posted February 7, 2016 (edited) Po pierwsze, istnieje coś takiego jak własne podwórko. Po drugie, pisać coś aby pisać...ehh. Juz podaje specyfikacje. Bore UP DF, doszczelniona dysza, sprężyna 140 tornado, gumka zielona, lufa precyzyjna 6.03(nie pamiętam już firmy). Kulek używam rocekts platinum,0,30 tych dwukrotnie polerowanych. Problem był też na kulkach kolegi, guarderach 0.23. Edited February 7, 2016 by naresss Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Przechronuj replikę w domu i na dworze jak poleży, możliwe że uszczelka na głowicy tłoka od zimna sztywnieje i nie uszczelnia się prawidłowo w cylindrze. Jak FPSy będą takie same to pomyślimy dalej. Swoją drogą rocketsy i snajperka to dwa wykluczające się słowa, od siebie polecam G&G z wagi 0,3g. Quote Link to post Share on other sites
naresss Posted February 7, 2016 Author Report Share Posted February 7, 2016 Ok dzięki za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
naresss Posted February 22, 2016 Author Report Share Posted February 22, 2016 Problem rozwiązałem, zacząłem też działać w kierunku wyglądu. Replika dostała górne sosnowe łoże oraz sosnową kolbę, kiedy wszystko poskładam i zabejcuję dodam zdjęcia. Przestrzeliłem też na chrono, mam 510 fps Quote Link to post Share on other sites
naresss Posted February 25, 2016 Author Report Share Posted February 25, 2016 (edited) Doszło dole łoże z sosnowego drewna, wszystko robione ręcznie, kolba to obudowa starej rozkładanej sklejona na stałe wikolem (mam nadzieję, że bateria mnie nie zawiedzie). Dla porównania, dla tych co nie widzieli. Tak replika wyglądała wcześniej --->http://www.fotosik.p...7fb1fbe6f4d929 Edited February 25, 2016 by naresss Quote Link to post Share on other sites
DAVVlD Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 (edited) co to jest ?? :zastanawia: Edited February 25, 2016 by DAVVlD Quote Link to post Share on other sites
naresss Posted February 25, 2016 Author Report Share Posted February 25, 2016 co to jest ?? :zastanawia: . Puste body z drewnem :).. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts