Bezim Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Witam, wszyscy się chwalą więc i ja chciałem dać swoją twórczość pod krytykę szerszej publiczności. Proszę o konstruktywną krytykę ;) Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 Podsyłam kolejny film do obglądnięcia: Quote Link to post Share on other sites
szadziak Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 bardzo szybko rozmywa Ci sie obraz przy nawet niezbyt szybkich ruchach kamery ( mala ilosc klatek na sekunde? ) . Co do 1 filmiku, przydalby sie chociaz cyfrowy steady cam,bo srogo zarzucasz kamera oraz normalizacja poziomu dzwieku. Sam pomysl opisania miejscowek w Polsce fajny :) 2. filmik - ujecia z wiecej niz jednej kamery ? Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted April 7, 2016 Author Report Share Posted April 7, 2016 Filmy nagrywane są w Full HD w 30 fps. Dodatkowo YT miażdży swoją konwersją. Przy najbliższej okazji spróbuje z tym pokombinować. Dźwięk nie jest moją najmocniejszą stroną, ale przestudiuję temat. Co się tyczy drugiego filmu, to owszem użyłem dwóch kamer, których parametry nie do końca udało się zgrać najlepiej. Stokrotne dzięki za sugestie. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Po prostu przejrzyj materiał i podciągnij niektóre fragmenty kilka Db w górę lub w dół, żeby nie trzeba było majsteować na słuchawkach przy oglądaniu. Fajnie widzieć, że ktoś w miarę regularnie wrzuca filmy z Lubelskiego i robi to w sposób ciekawy ;) Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 To że tutaj nic nie piszę, nie znaczy, że nic się nie dzieje. Zapraszam na mój kanał, A tu na szybko akcja z obrony fortu w Wola Camp. Sporo skradania, nasłuchiwania, ale i kilka ładnych fragów się znajdzie - polecam obejrzeć do końca. Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted July 4, 2016 Author Report Share Posted July 4, 2016 Coś do pooglądania na lipiec? Odrobina CQB, w kameralnym gronie 4x4 Tactic Games Zone KRK https://youtu.be/zyLGVMgEkr4 Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 Pierwsza czesc moich przygód na CA8 Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted August 10, 2016 Author Report Share Posted August 10, 2016 Materiał z Combat Alert 8 Część pierwsza z obrony punktu P9: Drugi film jest z osławionej już obrony P11 w końcowej fazie gry. - polecam Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 Coś z nowego sezonu... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts