Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Chciałbym zakupić Scara tylko nie bardzo wiem czy lepiej brać gaziaka czy elektryka.

Polecacie jakieś modele, konkretne firmy lub odradzacie jakieś ? :icon_wink:

Ogólnie chodzi mi żeby replika sprawdzała się na otwartym terenie. Czy tak od 800-900 zł da się kupić replikę z której będę zadowolony ?

Edited by Gremmist
Posted

Za te pieniądze zostaje ci chyba tylko scar od boyca... A jakie są v2 od Boyi to chyba wszyscy wiedzą... Są jeszcze używki, np: od vfc ale to już loteria. Z gazem mało miałem do czynienia, ale już późna jesień i się nie pobawisz. No i do tego dochodzą jeszcze piekielnie drogie magazynki

Posted

Za tą kasę jeśli nie preferujesz ak czy m4 to tylko scar H od dboys - jest to kopia VFC, po wymianie paru podzespołów całkiem fajna replika. Jedyny minus to brak magazynków mid i low cap w naszych sklepach, ale bez problemu można ściągać z zagranicy magi vfc mid-cap w paczkach po 3 szt. za 70$.

Posted

Ale przemyśl za tą kwotę jeszcze rodzine AK, a jak nie, to m4 EA. Kolega bawił się Scarem od boyi, a drugi rk 10...

Obaj zamieniliby boyce na cokolwiek innego. A v2 boyi to najsłabsze metalowe v2 na rynku. Dużo by się trzeba było bawić, żeby otrzymać dobrą replikę, zaczynając od szkieletu GB

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...