klafil2 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 witajcie mam sprawe zwjazaną z wyborem munduru czy ktos mi da jakis link z mundurrem do 100zl ale polski i jak bym chcial kupic przez internet co z romiarem. prosze o szybka odpowiedz... Quote Link to post Share on other sites
sniply Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Jeżeli ma to być do 100 zł to poluj na aukcjach popularnych portali, może uda Ci się coś wyrwać. Przeważnie podany jest opis rozmiarówki, a jeżeli nie ma, to możesz poprosić o to sprzedającego. PS: Mam nadzieję, że niezwykle się spieszyłeś składając to zdanie, bo cała treść w ślepia kuje. Quote Link to post Share on other sites
klafil2 Posted February 23, 2016 Author Report Share Posted February 23, 2016 Oooj spieszylem, kolega dal na chwile lapka idarl się czy długo jeszcze hehe, dzieki wielkie Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 To jak trzeci raz będziesz się tak spieszył nie zapomnę docenić. Za łamanie regulaminu który przeczytałeś i zaakceptowałeś przy rejestracji konta. Prawda? Quote Link to post Share on other sites
klafil2 Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 Jezu człowieku wyluzuj troche, nie bądź taki spiĘty, a jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat mojego pytania po co mi tu piszesz? Dziekuje nara... Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Ło ziomek ale mu pocisnoles xD Nwm jak se z tym poradzi, pewnie nigdy juz sie nie zaloguje na forum. Jakim prawem kaze ci czytac jakieś gŁupie regulaminy jak zamiast tgo mugłby Ci znalesc mundurr zebys sie nie musiał truzdzic szukaniem. xD Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Ło ziomek ale mu pocisnoles xD Nwm jak se z tym poradzi, pewnie nigdy juz sie nie zaloguje na forum. Jakim prawem kaze ci czytac jakieś gŁupie regulaminy jak zamiast tgo mugłby Ci znalesc mundurr zebys sie nie musiał truzdzic szukaniem. xD Gdyby tutaj dało się lajkować komentarze, twój komentarz dostałby ich dziesiątki :D "Zróbcie za mnie i jeszcze wam napiszę tak żeby wam pokazać, że wasz regulamin to w ogóle do podcierania się co najwyżej służy. A no tak! Jeszcze pojadę modowi". Powodzenia ziomek! Quote Link to post Share on other sites
KodzaK Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Gdyby tutaj dało się lajkować komentarze, twój komentarz dostałby ich dziesiątki :D "Zróbcie za mnie i jeszcze wam napiszę tak żeby wam pokazać, że wasz regulamin to w ogóle do podcierania się co najwyżej służy. A no tak! Jeszcze pojadę modowi". Powodzenia ziomek! Hehe :) no wiecie , zdjęcie z awataru do czegoś zobowiązuje :D no wiecie , nie każdy może nosić na ramieniu chyba kałacha czy co on tam ma , zarzucić pelerynę "zajebistości" i przywdziać okulary ala Gangsta "gimby nie zjano!" popieram Kaxardas gdyby szło lajkować Afrati był byś Panem Lajków :P A co do tematu to wnioskuje ze Alledrogo czy OLX jest Ci obce , wystarczy poszukać ... no ale po co tracić czas na szukanie ... Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Dziękuję za słowa uznania, Panowie! Nie było łatwo w odpowiedni sposób zmodyfikować wypowiedź tak, żeby jej styl odpowiadał stylowi kolegi Klafil2 ;) A co do lajków... Nie, ja sam nie potrzebuję, ale po kliknięciu na obrazek w moim podpisie można łatwo znaleźć się na pingwinim profilu na FB... A powszechnie wiadomo, że Pingwiny używają w lesie lajków do rozpalania ognia i do ochrony przed deszczem ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts