Tribik Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Cześć, ostatnio oderwało mi uchwyt w suwadle moje RK-03a, chciałbym je wymienić i mam pytanie: Suwadło z akacza od E&L pasuje? Jeżeli nie, to gdzie mogę znaleźć pasujące? (Najlepiej stalowe, nie alu) Quote Link to post Share on other sites
Barsad Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Ręki uciąć sobie nie dam, ale powinno pasować. Quote Link to post Share on other sites
Tribik Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Ręki uciąć sobie nie dam, ale powinno pasować. dzięki, napisałem jeszcze do sklepu czy ewentualnie można będzie zwrócić Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Sama w sobie "blaszka" pasuje. Natomiast będziesz miał problem z urządzeniem powrotnym - zarówno żerdź jak i sprężyna z boyi są za krótkie dla suwadła EL. Quote Link to post Share on other sites
Tribik Posted March 2, 2016 Author Report Share Posted March 2, 2016 Sama w sobie "blaszka" pasuje. Natomiast będziesz miał problem z urządzeniem powrotnym - zarówno żerdź jak i sprężyna z boyi są za krótkie dla suwadła EL. Dzięki wielkie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts