Kanam_99 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witam! Mam zamiar kupić sobię replikę firmy jg : jg098 t3-k3. Chciałbym żeby parę obeznanych w asg osób opisało mi tą replikę pod względem jakości, awaryjności, opłacalności, itd. Mile widziane opinie osób które posiadają tę replikę. Nie chciałbym żebyście pisali komentarze typu ''kup lepiej ak od cymy''. Te karabiny rzeczywiście są lepsze ale strasznie nie lubię replik typu ak. Po prostu. Próbowałem poszukać tematów o tym karabinku, i znalazłem, ale niestety zawierały bardzo mało informacji. Link do repliki: http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Po pierwsze to nie replika 1 klasy. Po drugie nie czytałeś regulaminu przez co piszesz w nieodpowiednim dziale. Po trzecie o ile dobrze pamiętam to jest spory wątek poświęcony tym replikom. Poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts