Soandsen Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 (edited) Witam, mam zamiar kupić - jak w tytule - używane gb od ics, pytanie brzmi - czy będzie pasował do repliki m4 od boyi?' załączam zdjęcie Edited March 6, 2016 by Soandsen Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Tylko po co Ci taki gearbox w boyi? Quote Link to post Share on other sites
Soandsen Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 poprawiam osiągi repliki, obecny gb mi pękł i od pewnego czasu nie pracuje najlepiej, moja m4 a w zasadzie juz m16 przechodzi gruntowne zmiany Quote Link to post Share on other sites
Soandsen Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 Ponawiam pytanie - zmieściłby się? robił ktoś takie doświadczenia? zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo mam możliwość kupna:) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Korpus w Boyi jest łamany czy rozsuwany? Jeśli rozsuwany, to moim zdaniem nie wejdzie, bo dolny GB ma zapadkę, w którą musi trafić górny GB. A to da się zrobić tylko przy łamanym korpusie. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Ja mam emke ics. Pietracha; Owszem ma zapadkę, ale jesli wysunie body to wtedy bez problemu rozlozy i zloży gorny gearbox.. Tylko nie wiadomo jak duzo będzie musial pilowac body od wewnątrz z racji wzmocnień szkieletu ics.... Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Do autora - kup JG i po sprawie. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 (edited) Do autora - kup JG i po sprawie. heh, najlepiej byle co i do przodu ? Pewnie chodzi o tę kopię niby kwa ktora jest tylko podobna bo pada taK samo jak inne badziewne v2 Do autora- jesli czujesz się na silach to czemu nie , zrobisz raz a porządnie.. a dwudzielny gb docenisz tak jak ja... Tyle ode mnie. edit : musisz wziąc ten gorny gb i przymiezyc na oko jak on mniejwiecej będzie wchodzil, i czy będzie mozna pilowac i jednocześnie nie będzie za cienka ścianka w body.... Edited March 7, 2016 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts