Sanrian Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Witam! Posiadam cm048 i od jakiegoś czasu nagle zaczął się przesuwać cały gb z rączką i selektorem do przodu i do tyłu o dobry cm. Jak odkręcę plastikowy chwyt to wtedy gearbox mocno się przesuwa we wszystkie strony. Tego nie ma gdzie dokręcić a ni nic. Wiecie może, co jest przyczyną i jak to naprawić? Z góry dziękuje za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Ciekawe, musiałeś coś rozkręcać, bo wątpię, by coś takiego stało się od tak. Quote Link to post Share on other sites
naresss Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Może nie włożyłes kostki przed komora Hopa. Mówię o tej w kształcie L Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Albo chwyt pistoletowy jakoś źle założyłeś i dokręciłeś, albo klocka nie zamontowałeś który zapiera komorę? Quote Link to post Share on other sites
Sanrian Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Nie rozkręcałem repliki, więc nie mogłem źle skręcić. Nie wiem za bardzo o co chodzi wam z tym klockiem. Jak oglądam komorę hopup z góry to nic nie widać. Quote Link to post Share on other sites
Sanrian Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Ok, już się zorientowałem o co chodzi z tym klockiem. Nie mam go, nie miałem go od samego początku a replika jest nowa. Gdzie mogę taki klocek zakupić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts