gurallek Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygode z asg. Wczoraj przyszla mi replika sniperki m70 varmint, ktora polecil mi na poczatek znajomy i mam pewien problem. Gdy strzelam wylatuja 2 kulki zamiast 1 i niemam pojecia (bo dopiero zaczynam) co zrobic :(. Licze na was. Z gory DZIEKUJE :) Quote Link to post Share on other sites
Rogal94 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Na początku nie oplaca się grać jako snajper. Taka sama moc jak elektryka, a dodatkowo znacznie mniejszą mobilność. Cena repliki też taka sama. Jak nabierzesz doświadczenia i będziesz miał kasę to dopiero pomysl o zabawę w snajpera. Poszukaj sobie na forum jakiejś giety od pj, albo kalaszka od cymy. Jak zakupileś ją do 2 rygodnitemu to po prostu zwróć do sklepu. Jak nie to gwarancja i spróbuj sprzedać. W inny sposób nie dam rady Ci pomóc. :/ Quote Link to post Share on other sites
Nosferatu272 Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Psiknij olejkiem silikonowym do komory (konkretniej na dyszę- to co wpycha kulki do komory), powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Super rada, psiknij i zalej gumkę, żeby przestała podkręcać... Nic nie psikaj. Przede wszystkim ustaw hopup. W instrukcji z repliką masz pokazane gdzie jest regulacja gumki. Jak to nie pomoże, to spróbuj na innych kulkach. Te dodawane do repliki wywal od razu jeśli jakieś były. Jak i to nie pomoże, to odeślij do sklepu, ale nie na gwarancję, tylko zrób zwrot (masz na to 14 dni od zakupu w przypadku wysyłki) i zakup nową replikę (nawet tę samą jeśli ci się podoba), będzie szybciej i sprawniej. Jak zdecydujesz się na odesłanie i ponowny zakup, to poszukaj, albo załóż temat na forum z zapytaniem jaką replikę wybrać, tylko z dokładnym określeniem czego oczekujesz. Czterotakty na początek nie są najlepszym wyborem. Quote Link to post Share on other sites
Nosferatu272 Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 (edited) Super rada, psiknij i zalej gumkę, żeby przestała podkręcać... Nie napisałem, ze ma psikać na gumkę, tylko na dyszę- możliwe że zbierając kulkę z magazynka zahacza o drugą i zamiast się po niej ześlizgiwać to ją ładuje. A gumkę można zawsze w razie czego osuszyć. Ewentualnie to też może być coś nie tak z magazynkiem (w dwurzędowych może się pojawić zbyt małe zwężenie na zakonczeniu przez co dysza łapie dwie kulki zamiast jednej. W tym wypadku najlepiej zwrócić, tak jak kolega wyżej napisał. Edited March 20, 2016 by Nosferatu272 Quote Link to post Share on other sites
Spirit_ Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Po pierwsze zmień kolegę który polecił Ci tą replikę na początek. Potem zwróć ją do sklepu i kup polecanego elektryka II klasy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts