ijos Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Witam. Panie/Panowie co sądzicie na temat tego plecaka? Czy warto go kupić? http://olx.pl/oferta/wojskowy-plecak-piechoty-gorskiej-pustynny-987p-mon-CID767-IDehOFw.html#3cf0231349 Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Do czego będziesz go używał? Quote Link to post Share on other sites
ijos Posted March 16, 2016 Author Report Share Posted March 16, 2016 Jestem harcerzem wiec roznego rodzaju zloty, obozy harcerskie,obozy siatkarskie itp Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Swój zasobnik katowałem na kilkunastu obozach harcerskich i na długich marszach. Daje radę. Dla mnie jest wygodny ale nie wiem czy dla Ciebie też będzie. Ogólnie ma sporo troków co mi się akurat przydawało. Ja od siebie polecam. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Chyba bardziej przydatny w lesie byłby jednak w wersji leśnej a nie pustynnej? Quote Link to post Share on other sites
ijos Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 Nie chodzi mi o kolorystyke i maskowanie, ale o transport, przechowywanie roznego rodzaju obioru, rzeczy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts