FilipTHEk Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 (edited) Witam! Od jakiegoś czasu zainteresowałem się Air Softem, chciałbym zacząć zabawę. Jednak nie wiem jaki sprzęt wybrać to znaczy- okulary, mundur oraz replika itd. Na wszystko mam ok 600 zł. Jeśli chodzi o okulary zależy mi na dobrych. Replika- Zastanawiałem się nad jakąś od firmy SPARTAC. Najbardziej podobają mi sie m4. Jeśli chodzi o AK to jakąś bez drewna lub imitacji.Coś z mp5 (np jg lub galaxy) tez fajne. Wiem ze jest o tym dużo tematów ale nigdzie nie znalazłem nic ciekawego... :icon_cry: Edited March 16, 2016 by FilipTHEk Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 (edited) Polecam lekturę podobnego tematu w tym dziale, a zwłaszcza post #19 użytkownika Indiriel. Na temat samych replik, które wymieniłeś masz mnóstwo tematów, więc muszę Cię odesłać do działu Repliki elektryczne, gdzie znajdziesz dużo informacji na ten temat. Edited March 16, 2016 by CiV_1994 Quote Link to post Share on other sites
FilipTHEk Posted March 16, 2016 Author Report Share Posted March 16, 2016 ok, zaraz poczytam Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Nie znajdując nic Ciekawego, zadajesz pytanie i czekasz na odpowiedź. Myślisz, że dostaniesz inną niż reszta ludzi którzy pytają o to samo? Albo coś ze mną nie tak albo nowe pokolenia nie potrafią szukać nawet w internecie co i tak już jest proste i wszystko podane na tacy w zasadzie. Odpuść sobie Spartaca. Było to pisane już milion razy. Weź RK02 od Boyi. Za resztę kup kulki i dobrą ochronę oczu , Flecktarn z demobilu i jakieś buty odpowiednie. Quote Link to post Share on other sites
FilipTHEk Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 A z tańszych replik agm 003 jest dobry??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts