TkPP Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 (edited) Witam, mam problem parę dni temu zakupiłem glocka od army wszystko było ok jeszcze dziś strzelałem na próbę i wszystko ładnie działało, więc ubrałem się i pojechałem do lasu z kolegami postrzelać i tu nagle bam pistolet po 3 strzale wydaje dziwny dźwięk i nie strzela a za 4 razem jak strzelałem trybem pojedynczym wylatywały 2 kulki wiecie może, o co chodzi? ładowałem baterię 3 dni temu może to przez to. Dodam że bawiłem się hop-up przed wyjściem po regulacji więcej nie strzelałem może to przez to? Edited March 18, 2016 by TkPP Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Zacznijmy od tego, że army nie ma w ofercie Glocka 18. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 (edited) I dodajmy, że na zewnątrz są niesprzyjające gaziakom warunki. Poczekaj aż się ociepli, i ponów próbę. Edit. Widzę że mowa raczej o g18 cyma. Pewnie coś zbabrałeś przy hopku, za mocno podkręciłeś. Edited March 21, 2016 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts